Lorde triumferer hjemme i New Zealand

Teenagesensationen Lorde kunne forlade begivenheden i fødebyen Auckland med fire af de mest eftertragtede trofæer.

Den 17-årige sangerinde optrådte med sit kæmpehit »Royals« og satte et foreløbigt punktum for et forrygende 2013 med sejr i kategorierne for bedste single og årets gennembrud. Hun blev desuden kåret som publikums favorit og modtog den såkaldte International Achievement Award.

Lorde har slået stort igennem over det meste af verden, men vendte hjem til New Zealand for at deltage i landets svar på Grammy-uddelingen og fik til de 12.000 publikummers jubel lov at åbne begivenheden på Vector Arena.

Blandt aftenens øvrige vindere var R&B-sangerinden Aaradhna, som løb med tre af priserne. Hendes seneste udspil »Treble & Reverb« vandt eksempelvis som bedste album. Drum & bass-gruppen Shapeshifter blev belønnet med to statuetter.

I kølvandet på prisfesten kan Lorde glæde sig over, at hun i dag topper den amerikanske singlehitliste med »Royals« for ottende uge i træk. Skæringens bedste placering herhjemme er en tredieplads.

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip