Löw efter 1-0 mod USA: Den kamp styrede vi

Den tyske landstræner, Joachim Löw, kunne se sit mandskab være oppe i højt gear, da USA torsdag aften blev slået med 1-0 ved VM i Brasilien.

Tyskerne dominerede i næsten samtlige 90 minutter, og den eneste anke, landstræneren har efterfølgende, er da også, at sejren ikke blev større.

- Vi styrede kampen, og frem til de sidste minutter lod vi ikke amerikanerne tilspille sig nogen målchancer. Det eneste, vi forsømte, var at lave det afgørende andet mål, siger Joachim Löw.

Der var på forhånd talt om, om Tyskland og USA ville "arrangere" en uafgjort, der ville sende begge hold videre uanset resultatet af den samtidige kamp mellem Portugal og Ghana.

Sådan gik det ikke, for Thomas Müller afgjorde kampen i begyndelsen af anden halvleg. Både Tyskland og USA er dog alligevel klar til 1/8-finalerne.

- Nu kommer knockout-kampene. Det er alt-eller-intet, men det er ingen ny situation. Vi havde en svær pulje, siger Joachim Löw.

Også kampens matchvinder mener, at sejren burde have været større.

- Alt i alt spillede vi en meget tilfredsstillende kamp over 90 minutter. Godt nok vandt vi kun med 1-0, men det må vi tage med, siger Thomas Müller.

Tyskland møder nummer to i Gruppe H i 1/8-finalen på mandag. Modstanderen findes senere torsdag aften.

/ritzau/

 

Dagens Gossip