Luis Suarez: Jeg tabte balancen med åben mund

Det var ikke et bid.

Luis Suarez hævder, at han faldt og ramlede tilfældigt ned i skulderen på Giorgio Chiellini med åben mund i kampen mellem Uruguay og Italien ved VM i Brasilien.

Det er den spanske avis AS, som har fået fingrene i en rapport fra det internationale fodboldforbund, Fifa, hvor Luis Suárez har fortalt sin version af det, som skete i kampen.

- Jeg mistede balancen med åben mund. Derfor faldt jeg ned over Chiellini, og min mund ramte hans skulder. Jeg fik et slag i ansigtet og stærke smerter i tænderne. Det var ikke noget bid, lyder det fra Luis Suarez.

Det er den forklaring, som Luis Suarez kom med til Fifas disciplinære komité. Alle udtalelserne er offentliggjort af AS, og dokumentet som blev sendt til Uruguays fodboldforbund indeholder også dommernes forklaring på, hvad de så på banen.

Hoveddommeren Marco Antonio Rodríguez siger, at han ikke så andet, end at spillerne endte i græsset, eftersom han havde fokus på bolden, som befandt sig et andet sted på banen.

Fifa valgte at straffe 27-årige Luis Suarez med ni kampes karantæne og fire måneders udelukkelse fra al fodbold.

Uruguays fodboldforbund meddelte natten til lørdag dansk tid officielt Fifa, at forbundet appellerer afgørelsen.

Fifa oplyste senere lørdag, at uruguayanerne nu har yderligere syv dage til at fremlægge skriftlige argumenter for at få omstødt dommen.

Uruguay vandt kampen mod Italien med 1-0 og møder Colombia i 1/8-finalen lørdag aften klokken 22.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip