Luis Suarez: Jeg var deprimeret efter bid

Den kontroversielle fodboldspiller Luis Suarez, der i sommerpausen er skiftet fra Liverpool til FC Barcelona, fortæller, at han var "meget deprimeret", efter at han under sommerens VM-slutrunde i Brasilien bed den italienske forsvarsspiller Giorgio Chiellini under en kamp.

Episoden kostede angriberen en karantæne fra al fodbold i fire måneder samt ni landskampes karantæne.

- Jeg foretrækker ikke at kigge tilbage. Jeg havde ikke lyst til noget, og jeg var meget deprimeret. Jeg besluttede så, at jeg måtte acceptere realiteterne og undskylde. Jeg har undskyldt til mennesker i Uruguay for det, der skete, og nu kigger jeg fremad, siger Suarez.

Efter at have anket sin karantæne til den internationale sportsdomstol (CAS) må Suarez nu gerne træne med sine Barcelona-holdkammerater og spille venskabskampe for klubben.

Mandag aften tørnede Suarez for første gang ud for sin nye klub, da han fik de sidste 15 minutter i 6-0-sejren over mexicanske Leon.

Det er tredje gang i sin karriere, at Suarez sidder ude med en karantæne for at bide en modstander.

Han kan få sin officielle debut for Barcelona i slutningen af oktober, og Suarez' første kamp kan meget vel blive den mod Barcelonas ærkerival Real Madrid 25. eller 26. oktober.

/ritzau/Reuters