Luis Suarez sender Manchester City mod ny CL-skuffelse

Det bliver næppe heller i denne sæson, at den storsatsende engelske klub Manchester City for første gang skal nå kvartfinalerne i Champions League.

I den første 1/8-finale i Manchester måtte holdet se sig slået af den spanske storklub FC Barcelona, som med sejren på 2-1 har et fremragende udgangspunkt inden returkampen hjemme om tre uger.

Barcelona var klart bedst i første halvleg, mens City først efter pausen formåede at udfordre modstanderen.

I håbet om at skaffe et godt resultat hjemme stillede City op i en offensiv formation med både Edin Dzeko og Sergio Agüero fremme, men det blev i stedet Barcelonas offensive stjerner, der funklede.

Argentineren Lionel Messi sprudlede, og uruguayaneren Luis Suarez tilsatte den afgørende skarphed foran målet.

To gange i første halvleg overlistede Suarez City-målmanden Joe Hart. Første gang efter et kvarter, da han resolut udnyttede en fejl af anfører Vincent Kompany.

Efter en halv time afsluttede Suarez et flot gennemspillet angreb til 2-0 på Jordi Albas oplæg. Ved begge mål var Messi iscenesætter.

Udeholdet kontrollerede kampen glimrende og var tæt på at øge, mens City havde svært ved at sætte spillet op uden den karantæneramte stjerne fra Elfenbenskysten Yaya Touré.

Hjemmeholdet kom godt ud lige efter pausen, og den aggressive start burde have kulmineret i en reducering af Edin Dzeko efter fire minutter. Helt fri fra få meters afstand headede han lige i favnen på målmand Marc-Andre ter Stegen.

Kort efter var angrebsmakkeren Sergio Agüero tæt på med et nærgående forsøg fra kanten af feltet.

Midt i anden halvleg slog han så til, den vævre argentiner, da han opsnappede bolden, gled fri foran Barcelona-forsvaret og afsluttede højt i målet til 1-2.

Nu havde City færten af uafgjort, men da Gaël Clichy kort efter blev udvist for sit andet gule kort, blev vilkårene for svære for englænderne.

Derfor var Barcelona tæt på 3-1 i den sidste fase. I overtiden misbrugte Lionel Messi et straffespark og den efterfølgende ripost, men selv 2-1 bør være rigeligt til spansk avancement.

/ritzau/

Top partnere


Modtag uforpligtende lånetilbud fra 8 banker på Samlino.dk helt gratis. Prøv i dag på Samlino.dk/laan

Dagens Gossip