Lumigon snart klar med ny 4G-smartphone

I maj måned sendte den danske mobilproducent Lumigon, deres første færdige smartphone i handlen, dog ikke på det danske marked - i hvert fald ikke officielt.

Sikkert var det dog, at telefonen Lumigon T2, kunne købes på hjemmesiden Expansys.dk.

MereMobil.dk har tidligere talt med direktør Lars Gravesen, da han i sommer deltog i vores podcast, som satte fokus på danske mobilproducent.

Dengang fortalte Lars Gravesen også, at de arbejdede på en 4G telefon, som var tiltænkt de markeder hvor dette er i foku, bl.a. Danmark. Det er denne smartphone som selskabet nu teaser for på deres Facebook-side.

Sådan skriver Lumigon på deres Facebook-side, mandag d. 6. januar:

- Time is near where we will reveal our new 4G mobile phone with outstanding performance and new innovative features never seen before on a mobile phone, skriver Lumigon.

Overfor MereMobil.dk bekræfter Lumigon også oplysningerne.

- Jeg kan bekræfte, at vi arbejder på en 4G smartphone, men kan desværre ikke kommentere på timingen. Vi glæder os til at dele flere detaljer med jer, lyder den kortfattede kommentar fra pressemedarbejder Rikke Juul Hansen, Lumigon.

Hvornår 4G-produktet er klar til lancering, hvordan det prissættes - og om det denne gang kommer officielt på det danske marked er endnu uvist.

 

Dagens Gossip