Lykkelig Jan Ø.: Ubeskrivelig følelse

Den danske badmintonspiller Jan Ø. Jørgensen meldte sig søndag ind i den absolutte verdenselite, da han vandt Super Series Premier-turneringen Indonesian Open i Jakarta.

Jørgensen besejrede japaneren Kenichi Tago i to sæt og blev dermed den første ikke-asiatiske vinder af den traditionsrige turnering, hvor danskerne traditionelt har haft det svært.

Og det var en overstadig nordjyde, der tog mikrofonen på banen efter finalen.

- Jeg kan ikke beskrive mine følelser efter denne kamp. Jeg er den første dansker, der vinder Indonesian Open, og det er min første Super Series-sejr i Asien. Det er fantastisk, siger Jan Ø. Jørgensen.

Finalen var et opgør mellem to favoritdræbere. Jan Ø. Jørgensen slog i semifinalen andenseedede Chen Long, mens Tago gjorde det af med verdensetteren Lee Chong Wei.

- Kenichi Tago har spillet virkelig godt i denne turnering, men det har jeg også selv. Finalen blev et meget taktisk opgør, og i sidste ende kom det til at handle om, hvem der var bedst til at ramme baglinjen, siger Jan Ø. Jørgensen.

Danskeren har tidligere vundet Super Series-turneringerne Denmark Open og French Open, men det er første gang, han når til tops i en Premier-turnering, siden konceptet blev indført i 2011.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip