Lyngby: Semifinaler havde gjort vinterpause sjovere

Skrevet af admin

|

05/12/2013

Dagens topnyheder

Lyngby Boldklub kæmpede bravt, da holdet onsdag aften blev slået ud i DBU Pokalens kvartfinale af FC København.

Et Lyngby-avancement til semifinalerne havde været en gulerod i en lang og sur vinterpause, siger Lyngbys træner, Johan Lange.

- Det ville have været fedt for Lyngby at slå FC København og spille sig i semifinalen. Da jeg så lodtrækningen, var jeg ærgerlig. Vi kunne have trukket et andet hold fra 1. division og have slået dem i kvartfinalen.

- Så kunne man glæde sig til to semifinaler i vinterpausen, og det ville være stort for et førstedivisionshold. Det minder lidt om Esbjerg lige nu, der hele vinterpausen kan se frem til minimum to kampe i Europa League, siger Johan Lange.

Lyngby lagde i perioder FCK under pres, og pokaloverraskelsen lå og lurede i kulissen. Johan Lange var da også tilfreds med det, han så.

- Vi står tilbage med en rigtig, rigtig god præstation i mange minutter af kampen, hvor jeg synes, vi spiller lige op med FC København på rigtig mange parametre. Jeg synes vi forsvarer os godt, og i første halvleg holder vi dem nede på ganske få chancer.

- Det var en flot præstation, indtil kræfterne slap op. Vi ville gerne lægge tryk på til sidst og udligne, men det formåede vi ikke. På baggrund af kampen synes jeg godt, at vi kan ærgre os. Vi kom foran, og vi ramte stolpen ved 2-1, så vi er drønærgerlige.

Johan Lange har tidligere været assistent under Ståle Solbakken i FC København, og Lyngby-træneren medgiver, at det var specielt at møde eksklubben.

- Det var sjovt at møde gamle kolleger, men da kampen gik i gang, så tænkte jeg ikke over det længere, siger Johan Lange.

Lyngby og Johan Lange overvintrer på femtepladsen i den næstbedste række - og altså uden udsigt til pokalsemifinaler.

/ritzau/