Må takke nej til titlen som mest sexede vegetar

Titlen kommer fra People for the Ethical Treatment of Animals, PETA, der for 10 dage siden nominerede en række kendisser af begge køn.

Bell og Shepard var i konkurrence med blandt andre Anne Hathaway, Bill Clinton, Rooney Mara, Jared Leto, Casey Affleck og den tidligere »Sopranos«-stjerne Edie Falco, men de må alle se sig besejret efter en vejledende internetafstemning.

PETA må dog sætte Shepards pris på stand-by. »arenthood«-skuespilleren går nemlig til bekendelse og oplyser, at han rent faktisk spiser en smule kød, hvorimod hans tilkommende er overbevist veganer. »Jeg er smigret, men kan ikke modtage værdigheden som den mest sexede vegetar med god samvittighed, for jeg spiser altså kylling«, skrev Shepard på Twitter i går - dagen før han og hans kæreste skulle fejres.

Dyreværnsorganisationen kvitterer med et tilbud: »Kristen går forrest og er et fornemt eksempel, også for Dax. Vi elsker Dax og vil gerne hjælpe ham, så vi sender et startsæt med vegetaropskrifter og en kurv med lækre kødfri produkter«, hedder det i en udtalelse.

Vegetartitlen gik sidste år til Woody Harrelson og Jessica Chastain.

 

Dagens Gossip