Måden denne ældre mand mindes sin afdøde kone vil smelte dit hjerte

Det er aldrig sjovt at sidde alene og spise på restaurant. Det har denne søde, ældre herre fundet en løsning på.

Det er Twitter-brugeren Madina Bashizadah, der har fanget en meget mindeværdig stund på en amerikansk burgerrestaurant. Hun blev rørt til tårer, da hun fik øje på en gråhåret mand i båsen ved siden af hende. Han sad i stilhed og nød sin mad - med et indrammet billede af sin afdøde kone ved sin side.

LÆS OGSÅ: I dag fylder denne kvinde 127 år - du vil elske hendes opskrift på et langt liv

Til Huffington Post fortæller Madina Bashizadah, at der var flere restaurantgæster, som spurgte ind til billedet. Og han havde ingen problemer med at fortælle om sin elskede, afdøde kone.

De to mødtes, da de begge var 17 år gamle, men krigen holdt dem adskilt i mange år. Han ledte efter hende i ti år, efter han kom hjem fra sin krigstjeneste. Til sidst fandt han hende, og parret blev gift næsten med det samme. Det var de i 55 år, indtil hun døde for fem år siden.

LÆS OGSÅ: Disse fem ting fortryder du når du dør

Nu tager manden billedet af sin kone med sig overalt. På den ene side af det laminerede foto er et billede af ham og hende sammen i en sofa. Den anden side forestiller parret i en meget ung alder.

Der er vist noget om det med, at kærlighed varer evigt.

LÆS OGSÅ: Fejrede 101 års fødselsdag - og så tog han på arbejde

Billedet er på få dage blevet delt over 5600 gange på det sociale medie Twitter.

Se billedet her:

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip