Målhelten Bille efter 2-2: Vi føler os som vindere

29/09/2015 00:45

admin

Nyheder

Mest læste i dag

Esbjerg spillede som nat og dag i kampen mod Hobro, og først langt inde i overtiden lykkedes det udeholdet at få udlignet til slutresultatet 2-2.

- Det var lige, hvad vi havde brug for. Kampen endte 2-2, men Hobro føler sig som tabere, og vi føler, vi går ud af kampen som vindere. Det skal vi bruge i næste kamp mod Brøndby, siger Nicki Bille, der scorede begge Esbjergs mål.

Efter en skidt første halvleg var Esbjerg bagud 0-2, og der blev snakket med store ord i pausen af cheftræner Michael Pedersen.

- Vi havde en formodning om, at vi skulle ud og være aggressive, og jeg føler mig dum, når jeg siger inden kampen, at der kommer et hold med fråde om munden på banen. Det er i den grad bekymrende.

- Det blev alligevel en tæt kamp, gudskelov, for sådan så det ikke ud i pausen. I pausen snakkede vi om at kigge indad og kigge på den enkeltes stolthed. Det så vi i anden halvleg, siger Michael Pedersen.

Nicki Bille endte som dobbelt målhelt for Esbjerg, der dermed henter en smule ind på resten af holdene i bunden af Superligaen.

- Stor ros til Hobro i første halvleg. De kørte os ud af brættet. De spillede godt, og vi spillede ad helvede til. Efter pausen havde vi alt, og jeg synes, at det er fortjent, at kampen endte 2-2, siger Nicki Bille.

Michael Pedersen er glad for det ene point, der sørger for, at Esbjerg holder afstand til Hobro på sidstepladsen.

- Set i bakspejlet, så er det jo en sejr. Så langt inde i kampen nede 0-2, så er det her en sejr. At udligningen kom i sidste sekund, gør ikke sejren mindre, siger Michael Pedersen.

/ritzau/