Målscorer Højbjerg: Vi var selv ude om nederlag

12/04/2015

Selv om landsholdsspilleren Pierre-Emile Højbjerg scorede sit første Bundesligamål, var danskeren alt andet end tilfreds med lørdagens 1-2-nederlag til bundholdet Paderborn.

Augsburg var nemlig selv skyld i nederlaget, der sætter Europa League-pladsen på spil. Det siger Pierre-Emile Højbjerg til klubbens hjemmeside.

- Vi var ikke gode nok, og det skal vi hurtigt have lagt bag os, så vi kan komme ud til de sidste seks kampe og give alt med en tro på os selv.

- Vi må tilskrive nederlaget os selv, fordi vi ikke var kompakte, og fordi modstanderen begik færre fejl end os, siger danskeren.

Augsburg ligger nummer seks i Bundesligaen med 39 point. Den placering rækker til en plads i næste sæsons Europa League, men Hoffenheim kan rykke forbi Augsburg, hvis klubben søndag slår FC Köln.

Pierre-Emile Højbjerg tror dog stadig på en god afslutning på sæsonen for Augsburg.

- Vi har intet at tabe, og ånden i FC Augsburg lever videre, selv om vi har tabt en kamp, siger danskeren.

Syv minutter inde i anden halvleg udlignede Højbjerg til 1-1 i udekampen mod Paderborn.

På kanten af feltet i venstre side modtog Højbjerg bolden, og efter en god tæmning og et flot træk ind i banen hamrede han bolden op i fjerneste målhjørne.

Scoringen hjalp dog kun kortvarigt. Otte minutter senere scorede Srdan Lakic sejrsmålet for Paderborn.