Made in Denmark-vinder roser golfpublikum i Himmerland

Der er vist ingen tvivl om, at den skotske golfspiller Marc Warren også vil være på deltagerlisten ved næste års Made in Denmark.

Som vinder af dette års turnering har han nærmest en forpligtelse til at stille op igen, men det gør han nu også gerne.

Warren siger til europeantour.com, at han har nydt at spille på Himmerland Golf & Spa i denne uge, hvor stemningen har været rigtig god.

Publikum får i hvert fald flotte ord med på vejen efter at have bakket alle spillerne op i de fire dage, turneringen varede.

- Jeg tror egentlig mest af alt bare, at de nød at være her. Og det 16. hul var nærmest ikonisk. Jeg kan næsten ikke vente med at komme tilbage hertil næste år og spille med Thomas Bjørn, siger Warren.

Det 16. hul, som han henviser til, har været banens mest omtalte. Her har tilskuerne dannet en massiv og imponerende kødrand rundt om banen, og det har flere spillere - herunder Thomas Bjørn - benyttet som kulisse til en række selfies, som er blevet delt på sociale medier.

- Det bliver en af de mest fotograferede huller på hele European Tour. Publikum har været fuldstændigt fænomenalt hele ugen, lyder det fra skotten.

Det var blot den 33-årige skottes tredje sejr som professionel og den første i knap syv år.

Han var dog med i omspillet om sejren ved BMW PGA Championship sidste år, hvor italieneren Matteo Manassero dog løb med sejren.

/ritzau/