Mads Agesen roser holdet for sæsonens bedste præstation

Randers leverede mandag aften en overbevisende præstation i Alka Superligaen, da det på udebane i Esbjerg blev til en sikker 2-0-sejr.

Forsvarsstyrmand Mads Agesen mente efterfølgende, at holdet var i fuld kontrol, og at sejren kunne have været større.

- Det var noget af det bedste, vi har spillet. De blev kun farlige, når de smed Bjørn Paulsen op i feltet, og hvis vi havde været lidt mere kyniske, så havde vi også scoret til 3-0 og lukket kampen endegyldigt.

- Vi var rigtigt gode i vores presspil, og Esbjerg kunne slet ikke få deres spil til at hænge sammen. Vi var over dem med det samme, og vi turde virkelig at spille, siger han.

Mikael Ishak scorede kampens første mål efter knap to minutters spil, og han var efter kampen en tilfreds mand.

- Vi havde bolden i næsten hele første halvleg, og når Esbjerg fik bolden, så pressede vi på og fik den tilbage igen. Det var vigtigt at score til 1-0 hurtigt, og generelt var det bare en fantastisk kamp af os, siger svenskeren.

Holdkammerat Johnny Thomsen var på linje med sine holdkammerater og erklærede sig tilfreds med samarbejdet med Mustafa Amini i Randers' højre side, der voldte Esbjerg store problemer.

- Vores samarbejde fungerede fint. Han er jo egentlig central midtbanespiller og kan derfor godt lide at trække ind i banen. Det gav en masse plads til mig, så jeg kunne komme med frem, og det lykkedes til fulde.

- Ser man over hele kampen, så var det helt klart os, der var bedst, og vi sad på begivenhederne fra start til slut. Vi kunne godt have lukket det med en 3-0-scoring, siger den tidligere landsholdsspiller.

Randers stryger med sejren op på tredjepladsen i Superligaen og får i næste runde besøg af FC Midtjylland i en ægte topkamp.

/ritzau/

 

Dagens Gossip