Mads Dinesen udsat for pengeafpresning: Se champagnedrengens svar

Den unge, bedragerisigtede jetsetter Mads Dinesen er i dag blevet udsat for pengeafpresning.

Mads Dinesen, der i medierne også er kendt som ‘champagnedrengen’ fik søndag en afpresningsmail fra en person med mailadressen ‘hijacker1995’.

-JEG ER I BISIDDELSE AF EN VIDEOOPTAGELSE FRA DIN GAMLE NATKLUB NASA HVOR DU LØBER NØGEN RUNDT SAMMEN MED NOGLE ANDRE DER OGSÅ ER NØGNE OG HAR CHAMPAGNE. JEG HAR TÆNGT MIG AT LIGGE DET ONLINE OG SÆLGE DET TIL ALLE MEDIER HVIS IKKE DU BETALER MIG 100.000 KRONER FOR DET. SKRIV HVOR JEG KAN HENTE PENGENE INDEN 24 TIMER. OG JEG MENER DET!!!!!!

Præcis sådan lyder beskeden til jetsetteren Mads Dinesen fra hijacker1995, der tilsyneladende har glemt at slå Caps Lock fra.

LÆS OGSÅ: Champagne-drengen vil have kaviar i fængslet

Det er dog ikke en trussel, den bedragerisigtede champagnedreng tager særlig alvorligt.

- Så har dagens pengeafpresser også fået et venligt svar. God søndag, skriver Mads Dinesen på sin facebook-væg.

Som et svar til pengeafpresseren udtrykker han en sarkastisk begejstring for, at hans ‘korpus’ skulle kunne indbringe 100.000 kroner for en enkelt optræden.

LÆS OGSÅ: Bedrageri for 30 millioner: TV-kendis anholdt for storsvindel

- Dog var lykken kort, da det stod mig klart, at min krops funktion nærmere er et våben, der skal bruges til skræk og rædsel i din ellers storartede afpresningsplan. Det synes jeg i bund og grund er synd. Min krop har fulgt mig i tykt og tyndt til trods for, at jeg til tider har behandlet den rigtig dårligt, skriver Mads Dinesen i sit mailsvar.

Herefter opfordrer han ‘hijacker1995’ til at ‘analysere sin forretningsplan og gennemskue sin målgruppe bedre’, for han er efter eget udsagn bedøvende ligeglad med, om en nøgenoptagelse af ham bliver offentliggjort.

Herefter skriver han, at han har opkøbt et domæne til den unavngivne pengeafpresser, så han kan lave en online indsamling.

Se hele korrespondancen her:

 

Dagens Gossip