Mads Fenger får disciplinærstraf for Junker-udtalelser

Fodboldens Disciplinærinstans giver Mads Fenger fra Randers FC en administrativ advarsel for usportslig adfærd på grund af udtalelser til TV3 Sport efter Superliga-kampen mod AGF 31. juli.

Det skriver DBU i en pressemeddelelse.

Efter kampen blev Mads Fenger interviewet til TV3 Sport, hvor han blev spurgt ind til en advarsel, som han modtog efter en voldsom tackling af AGF’s Kasper Junker.

Her gav han udtryk for, at han var særligt efter Junker under kampen, da Junker for nylig havde skiftet klub fra Randers til AGF.

- Under interviewet udtalte Mads Fenger, at man som forsvarsspiller skal sætte sig i respekt, og at det ikke gjorde det værre, at Kasper Junker kom fra Randers, står der i kendelsen.

- På spørgsmålet om, hvorvidt der var skrevet noter i hans bog, svarede han, at det var der både om Kasper Junker og Mustafa Amini (Musti, red.), men at idet han ikke spillede over for Musti i dag, blev han skånet.

Udvalget lægger i kendelsen vægt på, at det er usportsligt af en spiller at udtale, at der skal gås særligt hårdt til nogle spillere, fordi de er tidligere klubkammerater eller kommer fra et bestemt sted.

Disciplinærinstansen tog selv sagen op.

/ritzau/

 

Dagens Gossip