Mads Hvilsom: Hobro kan kigge opad nu

Skrevet af admin

11/04/2015

Mest læste i dag

Hobro vandt fredag aften 3-1 over Esbjerg, og strøg dermed op på 34 point efter 24 kampe i Alka Superligaen.

Topscorer i Hobro, Mads Hvilsom, mente efter sejren, at oprykkerne nu så småt kan begynde at kigge på placeringerne i toppen af tabellen frem for bundkampen.

- Vi kan kigge lidt opad nu. Hvis vi havde tabt til Esbjerg, skulle vi have kigget nedad, men nu vandt vi, og det gav et godt ryk væk fra nedrykningsstregen. Lige nu ser det rigtigt godt ud.

- Vi vil opnå ting med den her klub, siger Mads Hvilsom.

Angriberen mener, at der allerede i denne spillerunde kan tegne sig et billede af, om oprykkerne forbliver i rækken.

- Hvis det lige flasker sig med weekendens resultater i Superligaen, så kan det hele måske endegyldigt falde på plads for os, siger han.

Cheftræner i Hobro, Jonas Dal, vil ikke revurdere den overordnede målsætning, der fortsat handler om overlevelse i Superligaen.

- I den her klub vil vi opnå noget frem for at undgå noget. Vi går efter at vinde alle de kampe, vi overhovedet kan, og så må vi se, hvordan det står til, når der er spillet 33 kampe, og boet skal gøres op, siger cheftræneren.

Han foretrækker at fokusere på en kamp ad gangen og er bange for, at hans hold mister fokus, hvis snakken om topplaceringer begynder.

- Hvis vi begynder at snakke om, at vi vil ende som nummer tre, fire eller fem, eller at vi vil spille i Europa, så mister vi fokus, og det må vi ikke. Fokus er stadig den næste kamp, siger Jonas Dal.

Hobro er placeret på en øjeblikkelig sjetteplads, og har hele 16 point ned til FC Vestsjælland under stregen. Vestsjællænderne har dog en kamp i hånden, da de lørdag møder Randers FC på udebane.

/ritzau/