Mænd anholdt for bortførelse og afpresning af 18-årig

En 18-årig mand kørte i en bil, da to mænd pludselig hev ham ud, tæskede ham med 20 knytnæveslag og tog ham med på en køretur, hvor han blev afpresset i længere tid med grove trusler om vold.

Sådan forløb en voldsom episode i Greve torsdag eftermiddag ifølge sigtelsen mod to mænd på 21 og 23 år, og som en dommer ved Retten i Roskilde fredag valgte at varetægtsfængsle i tre uger.

Det var vidner til overfaldet på den 18-årige, som tilkaldte politiet klokken 16.04, som fik anholdt de formodede gerningsmænd, da de ankom til stedet.

- Vi får anholdt to personer et stykke fra stedet, som er sigtet for kort forinden at have overfaldet en 18-årig mand i en bil, fordi han angiveligt skylder dem nogle penge. De kender i hvert fald hinanden fra et kriminelt miljø, siger politikommissær Kim Lech til Ritzau.

Den 18-årige fik ud over knytnæveslag også flere spark, og han har slået flig af tænder og er hævet i ansigtet. Men efter de grove tæsk, blev den 18-årige truet med yderligere vold under køreturen, da gerningsmændene havde taget ham med i deres bil.

- Han bliver truet med, at hvis ikke han betaler pengene, så får han smadret tænderne og bliver trampet på i en skov, fortæller Kim Lech, leder af efterforskningen ved lokalpolitiet i Karlslunde.

De to unge mænd har nægtet at udtale sig til politiet og til dommeren.

/ritzau/

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip