To mænd fulgte efter kvinde hjem: Hendes skrig alarmerede nabo og forhindrede overfald

Det kunne være endt galt, men heldigvis hørte en nabo kvindens skrig tidligt lørdag morgen og kom hende til hjælp.

To mænd havde tiltvunget sig adgang til en 27-årig kvindes lejlighed efter at have "fulgt" hende hjem fra arbejde, oplyser Østjyllands Politi.

Kvinden arbejder på diskotek Crazy Daisy i Randers, og de to mænd ventede på hende uden for, da hun skulle hjem lørdag 03:30. De slog følge med hende, og da de nåede frem til kvindens bopæl, tvang de sig adgang til lejligheden.

De skubbede kvinden ind i soveværelset og ned på sengen, hvor den ene forsøgte at kysse hende. Men kvinden råbte op og blev hørt af sin nabo, hvorefter de to mænd tog benene på nakken.

Politiet vil meget gerne i kontakt med folk, der kan have set de to mænd uden for diskoteket, eller som måske har oplysninger om, hvem de er.

Den ene mand beskrives som 30-35 år, 180 cm høj, almindelig af bygning, med mørkebrune øjne, magert ansigt og spids hage. Han havde en stor næse, kort, sort hår og gule "ryger-tænder", og han talte gebrokkent dansk.

Den anden mand beskrives også som 30-35 år, almindelig af bygning. Også han har mørkebrune øjne, magert ansigt, kort, sort hår, lidt længere i toppen, skægstubbe og gule "ryger-tænder".

Han talte ligeledes gebrokkent dansk, og han var iført en ensfarvet blå dynejakke, der var syet i ruder i et såkaldt harlekinmønster.

Mændene har fortalt kvinden, at de var rumænere.

/ritzau/

 

Top partnere


Modtag uforpligtende lånetilbud fra 8 banker på Samlino.dk helt gratis. Prøv i dag på Samlino.dk/laan

Dagens Gossip