To mænds skænderi endte med alvorligt knivstikkeri

Et skænderi mellem to udenlandske mænd i en lejlighed i Korsør var lørdag aften tæt på at koste en 48-årig person livet. En 24-årig mand er anholdt og sigtet for overfaldet.

Der er tale om et familieopgør, hvor en svigersøn trak kniv og stak sin svigerfar, oplyser vagtchefen hos Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi.

Mændene er begge af polsk herkomst.

Politiet har sigtet den 24-årige svigersøn for drabsforsøg, og han blev søndag fremstillet for en dommer ved Retten i Næstved, hvor politiet begærede ham varetægtsfængslet.

- Han nægtede sig skyldig i drabsforsøg, men han erkendte at have stukket med kniv, siger anklager Kirstine Laustsen, Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi til Ritzau.

Dommeren fandt mistanken mod svigersønnen tilstrækkeligt bestyrket til, at han blev varetægtsfængslet i foreløbig fire uger.

Grundlovsforhøret foregik for lukkede døre, hvorfor det er sparsomt med oplysninger om knivstikkeriet. Blandt andet er der ikke oplysninger om, hvad konflikten mellem de to familiemedlemmer handlede om.

Den 48-årige blev ramt af ét knivstik i maven og blev efter overfaldet kørt på hospitalet, hvor han blev opereret.

Politiet betegner knivstikkeriet som alvorligt, men tilsyneladende er svigerfarens tilstand nu stabil.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip