Magnussen: Det har været en god dag for mig

Siden årets første Formel 1-grandprix i Australien er det ikke lykkedes McLaren-køreren Kevin Magnussen at starte som nummer fire.

Så den 21-årige dansker var glad, efter at det lørdag lykkedes ham at køre den fjerdebedste omgangstid i kvalifikationen til det tyske grandprix på Hockenheim-banen.

- Det har været en god dag for mig, siger Magnussen i en pressemeddelelse.

- Jeg synes, vi fik det hele ud af bilen, og vores strategi gennem hele kvalifikationen var perfekt. Tak til alle gutterne i garagen - de gjorde et fantastisk arbejde.

- Det var en flot præstation at holde Red Bull bag os, og jeg føler ikke, at vi er så langt væk fra nogle af de virkelig stærke gutter, siger Magnussen.

Hos McLaren gjorde Magnussens holdkammerat Jenson Button det dårligere end danskeren, da den rutinerede englænder endte som nummer 11 i kvalifikationen.

- Søndag kan blive en anden historie. Vejrudsigten siger, at det bliver koldere, og at der måske kommer regn.

- Vi vil måske komme til at kæmpe mere i løbet, end vi gjorde lørdag. Men en fjerdeplads er ikke et dårligt sted at starte fra, siger Magnussen.

Folkene på McLaren-fabrikken har bygget en ny bagvinge og generelt brugt masser af kræfter på at gøre bilen hurtigere, og det arbejde bærer nu frugt, ser det ud til.

- Bilen opfører sig ret anderledes med den nye bagvinge. Tak til alle mænd og kvinder på fabrikken for at gøre så fantastisk et job med at få den klar til denne bane så hurtigt.

- Der er ingen hemmelighed bag vores forbedring. En masse hårdt arbejde har gjort forskellen. Vi har stadig ikke den bedste bil, men det er godt afbalanceret og kan køre ræs.

- Og jeg tror, vi er i stand til at få det bedste ud af den med jævne mellemrum, vurderer Magnussen.

/ritzau/

 

Dagens Gossip