Magnussen efter træning: Svært at sætte gode tider

McLaren-teamet havde ingen god dag, da de to første træninger fredag blev kørt før søndagens Formel 1-grandprix i São Paulo i Brasilien.

Briten Jenson Button nåede ikke at fuldføre en omgang i den første træning, da han fik problemer med bilen, og i den anden træning blev han nummer 16.

Lidt bedre gik det for Kevin Magnussen, der blev henholdsvis nummer 9 og 10 i de to træninger.

- Bilen mærkes ikke dårlig her, men det har været svært at sætte konkurrencedygtige tider, fordi vi mangler noget topfart sammenlignet med de andre, siger danskeren i en pressemeddelelse.

- I dag med de høje temperaturer havde vi det lidt sværere med dækkene, end vi havde forventet, siger han.

Lørdag afvikles den tredje træning samt kvalifikationen, som vil give et bedre fingerpeg om McLaren-racerens styrke.

- Hvis det bliver tilsvarende forhold på søndag, kommer vi måske til at se noget slid på dem. Men det bliver ens for alle, så det bliver ikke et stort problem, og det kan også være, at det kommer til at regne.

- Hvis det er tørt lørdag, så tror jeg på, at vi kan forbedre setuppet og gøre fremskridt. Vi bør være i stand til at finde noget mere fart og forhåbentlig få et anstændigt resultat i kvalifikationen, siger Kevin Magnussen.

Danskeren ligger nummer 10 i VM-stillingen med 53 point før sæsonens næstsidste grandprix.

/ritzau/

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip