Magnussen: Fantastisk at komme i top-fem på Silverstone

Hvis McLaren kan opnå en placering i top-fem, så vil det være fantastisk, men holdet er nok ikke i stand til at vinde British Grand Prix.

Sådan lyder vurderingen fra Formel 1-køreren Kevin Magnussen inden søndagens grandprix på Silverstone i England.

- Det gælder for os om at hente så mange point som muligt. Det ville være fantastisk for os, hvis vi kan klemme os ind i top-fem, siger Kevin Magnussen.

Den 21-årige dansker har prøvet at køre på Silverstone-banen flere gange tidligere - dog i mindre klasser end Formel 1.

- Det er en fed bane. Jeg har været på banen og prøvet den mange gange før. Det er en bane, jeg virkelig kan lide. Det er en god bane til at komme op i fart.

- Det ville være rart at få et godt resultat foran alle McLarens fans. Det er holdets hjemmebane-grandprix, men lad os se, hvordan det går, lyder det fra Magnussen.

Det er en evig kilde til irritation, at det endnu ikke er lykkedes McLaren at vinde et løb i denne sæson og i 2013-sæsonen, men der er små tegn på forbedringer hele tiden.

- Jeg nyder at være her. Jeg nyder selvfølgelig ikke, at vi ikke vinder. Forhåbentlig er vi på vej tilbage til toppen. Det arbejder vi på, og jeg må løbende lære og blive mere erfaren.

- I øjeblikket er vi langt fra at kunne vinde. Men vi arbejder på det. Vi er et stort hold, og vi bør komme tilbage om ikke så lang tid, siger Magnussen.

Fredag er der to træninger på Silverstone-banen, og lørdag køres kvalifikationen til søndagens prestigefyldte og berømte grandprix.

/ritzau/

 

Dagens Gossip