Magnussen føler sig sikker i ny bil trods Alonso-uheld

Rygterne har været mange om det uheld, der kostede spanieren Fernando Alonso en hjernerystelse og deltagelse i søndagens Formel 1-løb i Melbourne og dermed giver danske Kevin Magnussen chancen for et comeback i McLaren-raceren.

Blandt andet har det været fremme, at Alonso skulle have fået elektrisk stød i cockpittet, og at der skulle være alvorlige problemer med styretøjet i bilen, som i år er udstyret med en motor fra Honda i stedet for Mercedes.

Kevin Magnussen bekymrer sig dog ikke om sin egen sikkerhed.

- Jeg spurgte teamet, da jeg hørte om det, og de fremlagde nok information til, at jeg har fuld tryghed ved at komme i bilen igen.

- Jeg kan godt forstå, at rygterne opstår, men det er bare ikke muligt (at rygterne passer, red.). Jeg føler mig sikker, fastslår Kevin Magnussen under et interview med danske medier i Australien.

Torsdag kom det frem, at den internationale motorsportsunion (FIA) har bedt McLaren om at aflevere flere oplysninger i forbindelse med Fernando Alonsos voldsomme uheld sidste måned under en testkørsel i Barcelona.

- Vi samarbejder med McLaren, og vores lægestab kigger fortsat på alle informationer, vi kan finde, sagde FIA-løbsdirektør Charlie Whiting ifølge Reuters.

Fredag udtalte McLarens løbsdirektør, Eric Boullier, at teamet har afleveret en rapport til FIA om uheldet, og at den ikke viser tegn på, at bilen fejlede noget, da Alonso kørte galt.

- Så vi kigger fortsat efter yderligere detaljer, men vi har afleveret vores rapport til FIA, og vi samarbejder stadig med FIA, så der er ikke mere at sige til dette, siger Boullier ifølge AFP.

Fernando Alonso har selv sagt, at han regner med at vende tilbage i Formel 1-sædet, når der skal køres grandprix i Malaysia i slutningen af marts.

/ritzau/

 

Dagens Gossip