Magnussen: Hjemmebane giver et ekstra pres

Den danske Formel 1-stjerne Kevin Magnussen føler et ekstra pres inden søndagens britiske grandprix på den legendariske Silverstone-bane.

Det er nemlig McLarens hjemmebaneløb.

- For mig er løbet især vigtigt, fordi det er teamets hjemmebane-grandprix. Der er et ekstra pres for at gøre det godt foran vores fans og de familier til de mange mennesker, som har arbejdet så hårdt for at få vores bil klar til løb.

- Jeg ved, at denne weekends løb ikke passer godt til vores bil, men jeg håber alligevel, at vi kan betale tilbage for deres hårde arbejde, siger Magnussen i en pressemeddelelse fra McLaren.

Inden løbet er Magnussen på 10.-pladsen i den samlede VM-stilling.

- At køre race på Silverstone-banen bliver noget specielt for mig. Det er en bane med noget af den største historie i Formel 1. Det var her, verdensmesterskabet begyndte i sin tid. Det er et løb, jeg voksede op med, og det er et løb, hvor du fortsat kan mærke en solid forbindelse til fortiden.

- Det er en ære at køre grandprix nummer 50 på Silverstone-banen denne weekend. Som et britisk team håber jeg, vi kan gøre noget specielt for at markere denne begivenhed, siger Magnussen.

/ritzau/

 

Dagens Gossip