Magnussen: Jeg har været mere nervøs end forventet

Det var en drøm, der gik i opfyldelse, da Kevin Magnussen i år kunne sætte sig ind i McLaren-raceren til sin første sæson i Formel 1.

Nu, hvor 2014-sæsonen er tæt på at være afsluttet, har den 22-årige dansker gjort sig nogle vigtige erfaringer. Blandt andet at han i begyndelsen af sæsonen kørte mere forsigtigt, end han sædvanligvis ville gøre.

- Når jeg kigger tilbage, blev jeg mere nervøs over at komme i Formel 1 end forventet, for nu havde jeg fået den her kæmpe chance, som jeg har drømt om hele livet.

- Lige meget hvor hård, jeg forsøgte at gøre mig, tænkte jeg meget på, at jeg ikke måtte lave noget dumt og misbruge min mulighed, siger Kevin Magnussen til Jyllands-Posten.

Den danske Formel 1-kører blev hjulpet af en af branchens mest erfarne personer, McLarens øverste chef, Ron Dennis.

- Det fyldte det hele i hovedet, og på et tidspunkt hev Ron fat i mig. Han har stor erfaring med kørere og kunne se på mig, at jeg holdt igen for ikke at lave fejl, men han sagde, at jeg bare skulle lave fejl.

- Jeg skulle bare give gas og lade være med at tænke på alt muligt, siger Kevin Magnussen.

Efter 16 af årets 19 Formel 1-løb ligger danskeren nummer 10 i VM-stillingen med 49 point.

Kevin Magnussen ved endnu ikke, om han også næste år kommer til at køre for McLaren i Formel 1.

/ritzau/

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip