Magnussen om Austin: Håber jeg får et fornøjeligt ræs

Kevin Magnussen er godt tilfreds med Circuit of the Americas, som er navnet på den Formel 1-bane i Austin, Texas, hvor Formel 1-feltet fredag havde træning, og lørdag kører kvalifikation forud for søndagens grandprix.

Den danske McLaren-kører har aldrig tidligere kørt på banen i Austin.

- Det er en god bane. Den har et specielt første sving, og de første højhastighedssving i første sektor er især interessante. Jeg tror på, at det er muligt at overhale, så jeg håber, at jeg får en fornøjeligt ræs, siger han i en pressemeddelelse fra McLaren.

Mens Kevin Magnussen og hans holdkammerat Jenson Button var ganske fint med i topfeltet ved fredagens tidlige træning, kneb det lidt ved den sene træning. Meget af det handlede om dækkene, og McLarens ingeniører fik efter træningen udstukket en opgave - bilen skal gøres hurtigere på bløde dæk.

- Dagens træning viste, at vi tilsyneladende er stærkere på Prime (medium-dækket, red) end vi er på Option (det bløde dæk, red.). Vi så ud til at være konkurrencedygtige på mediumdækket, men vi må se, om vi kan finde noget fart på det andet. Det arbejder vi på over natten, siger Kevin Magnussen.

Danskerens holdkammerat Jenson Button konstaterer også i en pressemeddelelse, at problemet med dækkene kan løses.

/ritzau/

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip