Magnussen om McLaren-kvaler: Vi er rigtig langt bagud

Det er ikke overraskende, men det er alligevel næsten ikke til at fatte.

Sådan lyder det fra McLaren-kører Kevin Magnussen om sit holds store problemer med at få sine Formel 1-biler til at fungere optimalt.

Danskeren måtte selv opgive at stille til start i søndagens Formel 1-grandprix, mens holdkammerat Jenson Button sluttede sidst i feltet.

- Det er selvfølgelig ærgerligt, at det her store team er så langt bagud, og på en eller anden måde er det utroligt. Alle havde regnet med at være bagud, men vi er rigtig langt bagud, konstaterer Kevin Magnussen.

McLaren, der er et af de mest vindende hold i Formel 1-historien, har i sine nye biler skiftet motorleverandør til Honda fra Mercedes.

- Det er et helt nyt koncept på aerodynamikken og designet og en helt ny motor, som kommer et år senere ind i Formel 1 end alle andre.

- Så kan man ikke forvente, at det hele bare fungerer. Det er skuffende, men man må også bare tage det oppefra og ned og så gøre alt for at få det vendt om. Det er jeg sikker på, at alle gutterne i teamet vil gøre alt for, lyder det fra Kevin Magnussen.

Han prøver at fokusere på det positive efter den personlige skuffelse.

- Jenson (Button, red.) gennemførte, og det er en lille sejr for teamet. Der vil være en masse data om bilen at gå igennem fra ham, siger Kevin Magnussen.

/ritzau/

Top partnere


Modtag uforpligtende lånetilbud fra 8 banker på Samlino.dk helt gratis. Prøv i dag på Samlino.dk/laan

Dagens Gossip