Magnussen sigter efter Le Mans-sejr nummer fem

Det er sæsonens højdepunkt, der venter racerkøreren Jan Magnussen, når han i den kommende weekend er med 24-timers-løbet Le Mans.

Den danske veteran står foran sin 17. deltagelse i det berømte løb, hvor han har vundet en klassesejr fire gange - i 2004, 2005, 2006 og 2009.

- Alt, hvad vi foretager os i løbet af sæsonen, gør vi for at forberede os til Le Mans, og som altid er vores klare mål at tage sejren, siger Jan Magnussen i en pressemeddelelse.

Magnussen stiller op for Corvette i GTE Pro-klassen og deler bilen med spanieren Antonio Garcia og australieren Ryan Briscoe.

- Jeg tror, det bliver et tæt løb igen i år. Vi er oppe imod Ferrari, Porsche og Aston Martin, som alle tidligere har vundet på Le Mans, så konkurrencen bliver større end nogensinde, forudser Jan Magnussen.

Selv om pensionerede Tom Kristensen ikke længere er med, er der masser af dansk deltagelse i løbet.

Magnussen skal i GTE Pro-klassen blandt andre konkurrere med Michael Christensen (Porsche) og Nicki Thiim, Christoffer Nygaard og Marco Sørensen (Aston Martin).

I LM P2-klassen stiller David Heinemeier Hansson til start for det amerikanske Extreme Speed Motorsport, mens Kristian Poulsen kører en Corvette C7. R i GTE Am-klassen for franske Larbre Competiton.

/ritzau/

 

Dagens Gossip