Magnussens forgænger fortsætter med at imponere

Mens Kevin Magnussens holdkammerat Jenson Button holdt en del stille på andendagen af Formel 1-kørernes testdag i Bahrain, fortsætter Sergio Perez med at køre stærkt.

Det var Sergio Perez, som blev til overs hos McLaren, da Kevin Magnussen kom ind. Men mexicaneren, som nu kører for Force India, viser i testkørslerne, at han alligevel er kompetent.

Fredag kørte han igen hurtigste omgangstid med et minut og 35,57 sekunder. Ferraris Fernando Alonso var næstbedst mindre end en tiendedel efter. Force India kører også med Mercedes-motorer, som tilsyneladende har klaret prøverne bedst.

Formel 1-legenden Niki Lauda opfordrer dog alle til at slå koldt vand i blodet i forbindelse med testkørslerne.

- Man kan ikke sammenligne med en rigtig løbssituation. Alt er teori, fordi vi ikke ved, hvordan holdene bruger deres ressourcer. Sandheden får vi først i Australien, siger han i et interview med magasinet Auto, Motor & Sport.

Den firedobbelte verdensmester Sebastian Vettel og hans Red Bull-team har haft store problemer med deres bil. Fredag havde de lidt at glæde sig over, da Vettels nye holdkammerat kørte 66 omgange. Det var Red Bulls hidtil bedste test.

Kevin Magnussen var ikke i bilen fredag, men vender efter planen tilbage lørdag. McLaren fik problemer med bilen, og Jenson Button, som satte femtebedste omgangstid, nåede kun at køre 52 omgange - mindre end halvt så mange, som Magnussen kørte torsdag.

Sæsonens første Formel 1 grand prix køres den 16. marts i Melbourne.

/ritzau/

 

Dagens Gossip