Magnussens McLaren-kontrakt er hemmelig

Kevin Magnussen har leveret varen fra start i sin første sæson i Formel 1.

Den 21-årige dansker debuterede for et par uger siden med en andenplads i Australien, og han er dermed på andenpladsen i VM-stillingen inden weekendens malaysiske grandprix i Kuala Lumpur.

Det flotte resultat i sæsonåbningen har dog ikke fået McLaren og Magnussens manager, Dorte Riis Madsen, til at snakke om racerkørernes fremtid hos det britiske team.

Magnussen har kontrakt for denne sæson, men ellers har hverken McLaren eller Magnussen-lejren meldt ud om, hvor lang kontrakten er, eller om der for eksempel er klausuler i den.

- Vi har ikke talt sammen om det, og det synes jeg heller ikke, at jeg behøver. Jeg kender jo den kontrakt, vi har, så jeg behøver ikke tale med dem, siger Dorte Riis Madsen.

- Det ville være upassende. Der er kun kørt ét løb, der er mange løb tilbage. Vi er videre og tænker ikke mere på den andenplads.

- Vi tænker på, at nu venter der et nyt løb lige for næsen af os, og måske det er det sværeste løb af alle i hele sæsonen på grund af den fysiske udmattelse, som venter kørerne, siger manageren med henvisning til de varme temperaturer i Kuala Lumpur.

Spørgsmål: Du vil ikke sige, om kontrakten kun er for denne sæson, eller om den gælder for flere år?

- Det har jeg sikkert før sagt, at jeg ikke vil sige noget om, og sådan er det fortsat, siger manageren.

Dorte Riis Madsen forventer, at det først bliver i slutningen af året, hvor der kan siges mere om Magnussens fremtid.

Under fredagens to træninger på Sepang-banen blev Magnussen henholdsvis nummer 5 og 12.

/ritzau/

 

Dagens Gossip