Malmö-træner om storklubber: En hård udfordring

Der venter de svenske mestre, Malmö FF, seks hårde kampe, når klubben senere på efteråret træder ind i Champions Leagues gruppespil.

Skandinaviens eneste deltager blev ved torsdagens lodtrækning placeret i gruppe med Atlético Madrid, Juventus og Olympiakos.

- Det er to meget vanskelige modstandere i Atletico Madrid og Juventus. Det bliver en hård udfordring. Men Olympiakos tror jeg, at vi har en chance imod, siger Malmös norske træner Åge Hareide, der er tidligere Brøndby-træner, til expressen.se.

Angriberen Agon Mehmeti ser mere lyst på lodtrækningen. Han mener ikke, at gruppen er meget vanskeligere end de syv øvrige.

- Rent sportsligt havde alle grupper været et mareridt, men bolden er rund. Vi er underdogs, ingen tvivl om det, men vi skal ikke stille os tilfredse med bare at være med. Vi repræsenterer hele byen Malmø, og vi vil give alt, siger Agon Mehmeti.

Der var formentlig mange i Malmø, der håbede på, at klubben blev udtrukket i Gruppe F, hvor byens stolte søn, Zlatan Ibrahimovic, og hans klub, Paris Saint-Germain, befinder sig sammen med Barcelona og Ajax.

- Det var den gruppe, jeg sad og ventede på. Det havde været sjovt at møde Barcelona og Paris Saint-Germain, men jeg er godt tilfreds med den gruppe, vi fik. Det er sjove hold, vi skal møde, siger Agon Mehmeti.

Første runde i gruppespillet spilles tirsdag og onsdag 16.- og 17. september.

/ritzau/