Manager: Ja, McLaren er interesseret i Magnussen

En række britiske medier skriver tirsdag, at Formel 1-giganten McLaren nu meget seriøst overvejer at give Kevin Magnussen chancen i 2014 og dermed droppe mexicanske Sergio Perez.

For eksempel skriver The Telegraph, at 21-årige Magnussen er tæt på et sæde i motorsportens kongeklasse.

Danskerens manager, Dorte Riis Madsen, har læst historierne.

- Jeg synes da, at det er interessant, at vi har vundet de britiske mediers opbakning, for det skal der noget til i det største motorsportsland i verden, siger hun.

Spørgsmål: Er historierne sande eller falske?

- Man ved aldrig, hvad der foregår på ledelsesniveau. Selvfølgelig er McLaren interesseret i Kevin, ellers var han ikke der, hvor han er, siger hun og hentyder til, at Magnussen er reservekører for McLaren.

- Kevin melder jo også meget klart ud, at han er meget interesseret i McLaren, og at McLaren stadig er hans drømmeteam uanset, om han er ny i Formel 1 eller ej. Men mere aner jeg ikke, siger manageren.

Spørgsmål. Er han kommet tættere på et fast Formel 1-sæde bedømt på disse historier?

- Det tror jeg ikke, at man kan svare på. Det er klart, at det er bemærkelsesværdigt, at de tre mest seriøse og største medier i England melder det her ud, men jeg tror ikke, at det har ændret noget fra dagen før. Det vil jeg ikke påstå, siger Dorte Riis Madsen.

Mens det er usikkert, om Sergio Perez fortsætter hos McLaren i 2014, står det fast, at 2009-verdensmesteren, briten Jenson Button, igen kører for teamet i næste sæson.

/ritzau/

 

Dagens Gossip