Manchester City henter brasilianer i Porto

Skrevet af admin

26/06/2014

Mest læste i dag

Manchester City fortsætter med at opruste sig til titelforsvaret i Premier League.

Torsdag meddelte City, at brasilianeren Fernando skifter fra FC Porto til det engelske mesterhold. Porto oplyser til fondsbørsen i Portugal, at klubben tjener 15 millioner euro, svarende til 112,5 millioner kroner, på handlen.

- Jeg er så glad for at skifte til Manchester City, siger 26-årige Fernando, som ikke er en del af den brasilianske VM-trup, til Citys hjemmeside.

- Jeg ved, at der var snak om, at jeg måske skulle skifte i januar, så jeg er glad for, at handlen er faldet på plads, og at jeg er City-spiller. Jeg ser frem til at møde mine nye holdkammerater og hjælpe City med at forsvare Premier League-titlen, siger Fernando.

Han er Citys anden nytilgang i sommerens transfervindue. Den første til at skifte til City var den franske VM-spiller Bacary Sagna. Højrebacken skifter på en fri transfer fra Arsenal.

Nyerhvervelsen af Fernando får britisk presse til at spekulere i, om Yaya Touré dermed er tættere på et skifte væk fra Manchester-klubben.

Touré er en af klubbens bedste midtbanespillere, men han er utilfreds med klubbens ledelse, som mod slutningen af den forgange sæson nægtede ham ekstra fridage, så han kunne være sammen med sin kræftsyge bror, som senere døde.

/ritzau/