Manchester United bekræfter femårig kontrakt med Pogba

Den engelske fodboldklub Manchester United meddeler natten til tirsdag, at den har hentet Paul Pogba fra Juventus på en femårig kontrakt.

- Jeg er glad for, at jeg skal tilbage til United. Det har altid været en klub, der har en særlig plads i mit hjerte, og jeg ser meget frem til at arbejde sammen med José Mourinho, siger Pogba i en meddelelse på Manchester Uniteds hjemmeside.

Søndag bekræftede både Manchester United og Juventus, at 23-årige Pogba var til lægetjek i England.

Pogba må forventes at falde hurtigt til i Manchester United.

Fra 2009 til 2012 var han i klubben, inden han på grund af manglende spilletid skiftede til Juventus og blev en fremtrædende stjerne på det italienske storhold.

Prisen for Pogba er ikke officielt meldt ud, men i britiske medier forventes det, at han koster mere end 100 millioner britiske pund, hvilket svarer til mere end 877 millioner danske kroner.

Potentielt er der dermed tale om den største handel for en fodboldspiller nogensinde. I 2012 gav Juventus i omegnen af 800.000 pund for Pogba.

- Jeg har virkelig nydt min tid i Juventus, hvor jeg har fantastiske minder. Det er en stor klub, og jeg har mange venner der. Men jeg føler, at tiden er inde, til at jeg tager tilbage til Old Trafford, siger Pogba.

/ritzau/

 

Dagens Gossip