Manchester United er ude efter Jores Okore

Manager Alex Ferguson skal ifølge engelske medier være interesseret i at hente Jores Okore til sit hold Manchester United i det kommende transfervindue.

Ifølge Daily Mirror har den skotske manager sagt til sine talentspejdere og kontakter, at han er ude efter en forsvarsspiller på grund af bekymringer over Nemanja Vidics fysiske form og 34-årige Rio Ferdinands fremtid på længere sigt.

Den 20-årige FC Nordsjælland-spiller står ifølge avisen på Fergusons ønskeliste, efter danskeren - trods klubbens ret dårlige resultater - har imponeret i Champions League i år.

FCN-spilleren har selv for nylig sagt, at han gerne vil spille i udlandet.

- Jeg vil også gerne selv til udlandet snart, så jeg håber selvfølgelig på at få en karriere i udlandet i løbet af et stykke tid, sagde Jores Okore forleden.

U/21-manager Morten Wieghorst mener, at den 20-årige forsvarsspiller vil passe godt i Premier League, men Manchester United er måske for stor en klub for Okore.

- Jeg mener faktisk godt, at han kan spille i Premier League. Så vil der selvfølgelig være nogle af klubberne, som har så dygtige spillere, at han måske vil komme i klemme.

- Så vi snakker måske ikke om en klub i top-3, men han vil kunne klare tempoet og den fysiske belastning i England, sagde Wieghorst forleden.

Manchester United ligger nummer et i Premier League.

FCN-spilleren blev for nylig kåret til årets talent i dansk fodbold, både i Spillerforeningens afstemning og af Dansk Boldspil-Union.

Der bliver åbnet for spillerhandler i januar.

/ritzau/

 

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip