Manchester United må undvære angrebsstjerner mod Chelsea

Søndagen byder på et brag i Premier League, når Manchester United gæster Chelsea på Stamford Bridge, og for United står der endnu mere på spil end normalt mod London-klubben.

Manchester United håber stadig at kunne blive en del af mesterskabskampen, men så skal søndagens udekamp helst vindes. Holdet har 11, 10 og 9 point op til de tre forreste, Arsenal, Manchester City og Chelsea.

Manager David Moyes må dog stadig se bort fra klubbens mest frygtede angribere. Hverken Wayne Rooney eller Robin van Persie bliver klar til kampen.

- Wayne er tilbage efter sin skade, men bliver ikke klar til Chelsea-kampen. Han har løbet godt og ser godt ud. Han har haft en pause og har fået styrket sin fysik. Forhåbentlig kan han drage fordel af det, men ikke i denne kamp, siger David Moyes ifølge Skysports.

David Moyes åbner for, at Rooney i stedet kan få comeback i onsdagens semifinale i Capitol One Cup mod Sunderland, men han vil ikke lægge sig fast på noget.

I første omgang gælder det Chelsea-kampen, og til dette brag bliver heller ikke Robin van Persie klar. Han er længere fra et comeback.

- Jeg håber, at Robin kan begynde at træne i begyndelsen af næste uge. Det vil være et stort boost for os at få ham tilbage på græs. Han er virkelig en vigtig spiller for os, og vi har savnet ham, siger Moyes.

Wayne Rooney og Robin van Persie er noteret for henholdsvis ni og syv mål i Premier League i denne sæson. I den forgangne blev Robin van Persie topscorer med 26 mål.

/ritzau/

 

Dagens Gossip