Manchester United ydmyget af hold fra 3. division

Krisen kradser for alvor i den engelske storklub Manchester United.

Tirsdag aften blev manager Louis van Gaals mandskab sendt ud af pokalturneringen, Capitol One Cup, efter en blamage mod Milton Keynes Dons fra den tredjebedste engelsk fodboldrække.

Storfavoritterne blev slået med hele 0-4 af Milton Keynes, der indtager syvendepladsen i League One.

Louis van Gaal har fået en skidt start på genrejsningen af United, der i sidste sæson endte på en uvant syvendeplads i Premier League.

Sidste sæson bød på en fyring af David Moyes, der var hentet ind som afløser for legenden Alex Ferguson. Projektet fejlede fra start, og det lykkedes aldrig at blande sig i topstriden.

Denne sæson er dog ikke startet meget bedre. Hollandske van Gaal har således fået en skidt start i Premier League med blot et enkelt point i de to første kampe.

Sæsonen blev indledt med et nederlag til upåagtede Swansea, inden det blev 1-1 ude mod Sunderland i weekenden.

Nedturen fortsatte i tirsdagens pokalkamp, hvor Louis van Gaal gav spilletid til en række af sine reservespillere. Holdet talte dog navne som målmand David De Gea, Jonny Evans, Danny Welbeck og Javier Hernández.

Hollænderen skulle måske have valgt en stærkere startformation, da Milton Keynes Dons viste sig som et ganske godt hold.

I første halvleg scorede Willi Grigg til 1-0, og efter pausen gik det for alvor galt for United. Grigg øgede til 2-0 efter en time, inden indskiftede Benik Afobe gjorde ydmygelsen total med to scoringer.

/ritzau/

 

Dagens Gossip