Mancini får Inter-comeback med 1-1 i Milano-derby

Da træner Roberto Mancini i 2008 forlod fodboldklubben Inter, havde han netop ført Milano-klubben til det italienske mesterskab, mens bysbørnene AC Milan blev nummer fem.

Da træneren søndag aften fik comeback som Inter-træner i 1-1-derbyet mellem de to storklubber, kunne han ved et blik på stillingen i Serie A konstatere, at Milan og Inter lå nummer otte og ni før kampen.

Jo, der er sket meget på seks år, men Roberto Mancini kunne måske alligevel glæde sig over det uafgjorte resultat. Uafgjort på udebane bliver sjældent regnet som et dårligt resultat i Italien.

Eftersom AC Milan og Inter deler San Siro som hjemmebane, var det dog så som så med udebanen, men i hvert fald i statistikbøgerne stod Inter opført som udehold.

Det var dog Milans Jeremy Menez, der stod for kampens første scoring midt i første halvleg.

Franskmanden drejede flot og kontrolleret et indlæg i nettet, så Inter-målmand Samir Handanovic var uden chance.

Et kvarter inde i anden halvleg fik Inters Joel Chukwuma Obi udlignet til 1-1.

Kampens sidste kvarter blev eksplosivt.

Først sendte Milan-angriberen Stephan El Shaarawy et forsøg på overliggeren, og lidt senere gentog Inters Mauro Icardi kunststykket i den modsatte ende.

I det fjerde og sidste tillægsminut skød Milans indskiftede Andrea Poli på mål, bolden blev rettet af og gik lige forbi.

Med resultatet er AC Milan uden sejr i fem ligakampe på stribe, hvoraf de fire er endt uafgjort. Holdet har 18 point for 12 kampe, hvilket er 13 point færre end førende Juventus.

Inter, der har 17 point, har ikke sejret i de tre seneste ligakampe, hvor holdet har hentet to point.

Klubbens resultater førte for ni dage siden til fyringen af træner Walter Mazzari, hvorefter Roberto Mancini tog over igen.

/ritzau/

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip