Mand anholdt for 700 kilo hash i stor Christianiasag

Københavns Politi har fredag anholdt en 38-årig mand, som sigtes for at være indblandet i handel med cirka 700 kilo hash.

Det oplyser politikommissær Steffen Thaaning Steffensen fra politiets Task Force Pusher Street til Ritzau.

Manden indgår i en stor sag om hashsalg på Christiania, hvor omkring 80 personer i marts blev anholdt i en operation, som politiet har døbt "Nordlys".

78 personer er foreløbig tiltalt i sagen, men politiet er altså ikke færdig med at hente mistænkte ind, som risikerer at få en straffesag på halsen.

Den 38-årige blev anholdt fredag formiddag ved den dansk-tyske grænse. Siden begyndelsen af maj har manden været i tysk politis varetægt på baggrund af en europæisk arrestordre.

- Han har opholdt sig i Thailand, men måske har han følt, at det har brændt under ham, og så har han valgt at rejse til Europa. Og ved indrejsen i Frankfurt blev han anholdt, siger Steffen Thaaning Steffensen.

En dommer i dommervagten i København har tidligere bestemt, at manden skal varetægtsfængsles, men ved dette retsmøde var den 38-årige ikke selv til stede.

Efter anholdelsen blev han fremstillet i grundlovsforhør igen og varetægtsfængslet i tre dage. Dermed følger han de øvrige varetægtsfængslede i sagen.

De skal i næste uge for en dommer igen, og her satser Københavns Politi på at få deres varetægtsfængsling forlænget.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip