Mand anholdt for voldtægt af 101-årig kommer med bizar forklaring

Den 20-årige Antoine Devon Pettis er anholdt for at bryde ind og voldtage en ældre kvinde på 101 år. Kvinden blev fundet i sit hjem, forslået og med blod i ansigtet, på på balderne og benene.

Han er ikke overraskende kendt af politiet i forvejen, men denne gang, gik det noget voldsomt for sig, da han var i færd med at bryde ind hos en ældre kvinde i Milwaukee i september i år.

Indbrudstyven hørte kvinden kalde fra sin seng og spørge, hvem der var i huset, hvorefter han bad hende “holde kæft”, slog hende i ansigtet flere gange og derefter vente hende om på maven og voldtog hende. Det skriver opposingviews.com.

Læs også: Færre anmelder voldtægter i Danmark: Ekspert mener, at tallene viser en sørgelig tendens

Mærkværdigt forsvar
Ifølge Antoine Devon Pettis selv, ville han “bare røve kvinden, ved at bryde ind i hendes hus, men ændrede mening, da han så hende ligge i sin seng.”

Ifølge politiet undskyldte han sig også med, at han “ville have brugt et kondom, hvis han ligefrem havde planlagt at voldtage kvinden” fra start af.

Han blev fanget på grund af samme “forseelse”; ved at politiet sammenlignede DNA på kvinden med den DNA, de i forvejen havde i deres register.

Antoine Devon Pettis er nu sigtet for indbrud, grov vold og sexuelt overgreb, som kan give ham op til 60 års fængsel.
 

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip