Mand dømt for at klippe finger af på åben gade

Straffen for at klippe en anden mands tommelfinger af på åben gade er blevet udmålt til to år og tre måneders fængsel i Retten i Aalborg mandag.

Overfaldet fandt sted på Jernbanegade i Hobro 11. marts i år. Den 35-årige Michael Brønnum Fabrin kom i bil kørende op ved siden af offeret, som gik på fortovet.

Derefter sprang den 35-årige ud og overfaldt offeret.

- Da han stiger ud af bilen, spørger han, hvor jeg har været. Derefter slår han mig flere gange i ansigtet med en knytnæve, så jeg falder bagover og slår hovedet ned i kantstenen, har det 22-årige offer fortalt i retten ifølge Randers Amtsavis.

- Da jeg lå ned, sparkede han mig flere gange i siden, hvorefter han holdt mig fast med sine knæ. Og så mærkede jeg pludselig en stor smerte, sagde den 22-årige.

Den 35-årige havde klippet næsten hele den 22-åriges tommelfinger af med en havesaks, så den ifølge Randers Amtsavis kun hang i et lille stykke hud og en blodåre.

Tommelfingeren er nu syet på igen.

Efter overfaldet var den 35-årige efterlyst med navn og billede af politiet. Michael Brønnum Fabrin, som ifølge politiet er rockerrelateret, meldte sig selv - og 20. marts blev han varetægtsfængslet i fire uger.

Den 35-årige nægtede sig skyldig og ønskede ikke at udtale sig i retten. Derfor blev det heller ikke bekræftet, at overfaldet angiveligt skyldtes jalousi.

Det 22-årige offer har fortalt, at han sidste år var sammen med den nu dømtes ekskæreste i cirka en måned, hvilket de var blevet uvenner over.

/ritzau/

.

Dagens Gossip