Mand er død efter slagsmål i Nivå

En mand er torsdag død af knivstik efter et slagsmål i Nivå i Nordsjælland. Politiet udelukker at opgøret skyldes uro i bandemiljøet.

Manden er død, efter at to personer i en Audi kørte ham fra gerningsstedet til skadestuen i Hillerød.

- Klokken 11.25 modtager vi en anmeldelse om et slagsmål ved Islandhøjparken i Nivå. Da politiet ankommer til stedet, fortæller vidner, at to biler er kørt derfra, blandt andet en Audi, fortæller vicepolitiinspektør Keld Olesen fra Nordsjællands Politi til Ritzau.

Cirka en halv time senere modtog politiet en anmeldelse om tumult ved Hillerød Hospital.

- Det drejer sig om to personer, der ankommer i en Audi med en svært tilskadekommen person. Han er nu afgået ved døden, fortæller Keld Olesen.

De to personer, som bragte manden til skadestuen, er blevet anholdt. Men de er ifølge Keld Olesen umiddelbart ikke mistænkt for at være skyld i mandens død.

- I sådanne sager, så er det vigtigt, at vi får sikret forklaringer fra de personer, som er indblandet, og de anholdte er nu til afhøring hos politiet.

Politiet har på nuværende tidspunkt ingen mistænke i forhold til, hvem der førte kniven under slagsmålet, men Keld Olesen vurderer, at drabet ikke skyldes et opgør mellem bander.

- Vi kan udelukke, at drabet har noget med bander at gøre. Det er et internt slagsmål, siger vicepolitiinspektør Keld Olesen til Ritzau.

- Det er en flok unge mennesker fra Nivå, så jeg kan ikke sige, at ingen af dem har noget med bander at gøre, men selve slagsmålet er ikke en konfrontation mellem to bander, fortæller han.

Ifølge Keld Olesen skulle der være tale om et slagsmål med få deltagere, som er foregået på åben gade.

/ritzau/

 

Dagens Gossip