Mand forsøgte selvmord i bil efter drabsforsøg på eks

En 38-årig kvinde blev natten til fredag stukket i brystet med en kniv i Nykøbing Mors. Den formodede gerningsmand er hendes 54-årige ekskæreste. Han blev efterfølgende fundet i en bil, der var kørt i grøften, oplyser Midt- og Vestjyllands Politi.

Da politiet fandt manden, var han i færd med at tage livet af sig selv ved at stikke sig i halsen, og politiet måtte skaffe sig adgang til hans bil ved at bruge et tjenestevåben.

- Da vi finder ham, er han i færd med at skære sig selv i halsen, og han har låst bildøren, siger politiinspektør Hans Roost, Midt- og Vestjyllands Politi.

- Derfor vurderer politipatruljen på stedet i løbet af et splitsekund, hvad der må gøres, og man beslutter sig for at bruge en pistol til at skyde gennem ruden, siger han.

Politiskuddet knuser ruden, så en betjent kan få hånden ind og åbne bildøren.

Politiet fik anmeldelsen om overfaldet på kvinden klokken 01.10. Da en politipatrulje ankom, fandt betjentene kvinden med stiksår i brystet.

Den sårede kvinde blev fløjet til Aalborg Sygehus, hvor hun har været på operationsbordet. Hun meldes ifølge politiet uden for livsfare.

Godt en time efter anmeldelsen af knivstikkeriet - mens politiet er i gang med at lede efter den formodede gerningsmand - kom en ny anmeldelse. Denne gang drejede det sig om en bil, der var kørt i grøften på Vestmorsvej lige uden for Nykøbing.

Her fandt politiet den formodede gerningsmand til knivstikkeriet og forhindrede ham i at begå selvmord.

Imidlertid havde manden nået at stikke sig i halsen, så han er kørt på sygehuset til behandling.

Manden er indlagt på Viborg Sygehus, hvor han efter en operation nu er uden for livsfare, oplyser politiet.

Politiet arbejder på at få klarlagt hændelsesforløbet.

Den 54-årige er blevet sigtet for drabsforsøg. Han fremstilles i grundlovsforhør fredag eftermiddag. Det sker in absentia, altså uden at han selv er til stede, da han har det for dårligt til at møde op i retten.

/ritzau/

 

Dagens Gossip