Mand køber 99 iPhones til sit frieri til kæresten. Hun sagde nej.

En mand i Kina må slikke sårene efter at have fået den iskolde skulder af sin kæreste. Han havde ellers nøje planlagt sit frieri til hende op mod “Singles Day” i Kina. Det skriver Yahoo.com.

Ikke flere “single days”
Den unge programmør mente, det var tid til at sætte ring på forelskelsen. Han havde derfor brugt det, der for ham svarer til to årslønninger (82.000 dollars), på at købe 99 iPhones. Planen var, at mobiltelefonerne skulle ligge i et hjerte ved frieriet.

Læs også: Han har sparet op til at fri på den perfekte måde siden han var 12

Hun sagde desværre nej. Og ikke nok med, at afslaget må svide. Der var også publikum, som blot har kunne krumme tæer på hans vegne, til frieriet. Og så blev der i øvrigt taget billeder af fornedrelsen.

Ikke en god dag for vores romantiske programmør, men der er dog alligevel håb forude. En undersøgelse, der gentages hver gang en ny Iphone lanceres, viser nemlig, at 17 % af singlemænd hellere vil have en iPhone 6 end en kæreste. Så nu konkurrerer vi kvinder altså med single-Siri (Iphones elektroniske, personlige assistent og navigatør).

Læs også: Mand tror, han har valgt det rette sted at fri: På sekunder bliver han overbevist om det modsatte

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip