Mand løsladt i sag om knivdrab i Lyngby

En ældre kvinde er blevet dræbt med knivstik i sit hjem i Lyngby, og politiet har nu løsladt en mand, der var blevet anholdt i forbindelse med sagen.

Manden har sagt til politiet, at han intet kender til drabet på kvinden. Lørdag eftermiddag blev han løsladt, da han ikke var mistænkt for drabet, lyder det fra Nordsjællands Politi.

Den 71-årige kvinde, der fredag aften blev fundet død i sin lejlighed på Boulevarden i Lyngby ved København, blev dræbt med flere knivstik.

Det var en hjemmehjælper, der kort efter klokken 20 fandt kvinden død i entréen til hendes lejlighed. Hjemmehjælperen var taget ud til kvinden, fordi hun havde brugt sit alarmtryk til Lyngby-Taarbæk Kommune.

- Man prøver at ringe til hende, men da hun ikke tager telefonen, frygter man, at hun er faldet, og en hjemmehjælper bliver sendt ud til hende.

- Hjemmehjælperen kommer frem klokken 20.05 og finder hende død, sagde vicepolitiinspektør Henning Svendsen fra Nordsjællands Politi lørdag middag.

Politiet behandlede i første omgang sagen som et såkaldt mistænkeligt dødsfald, men er nu ikke længere i tvivl om, at man står med et drab.

Politiet kender endnu ikke motivet til drabet.

Der er ikke tegn på indbrud, og der er ikke stjålet noget fra lejligheden. Nordsjællands Politi vil meget gerne høre fra vidner.

Eventuelle vidner kan henvende sig på telefon 114.

Den 71-årige kvinde, der boede i lejligheden, var ugift og har ingen børn.

/ritzau/

 

Dagens Gossip