Mand melder dårlig McD-burger til politiet

Tidligere på måneden frigav den britiske politi-afdeling, West Midlands Police, en optagelse af en kvinde, der ringede til ordensmagten i vrede over manglende drys på hendes soft-ice.

Opkaldet blev delt med offentligheden i et forsøg på at opfordre folk til ikke at misbruge politiets telefonlinje med ligegyldige henvendelser.

LÆS OGSÅ: Vred kvinde ringer til politiet: Alt for lidt drys på min softice

Men noget tyder på, softice-opfordringen ikke har hjulpet.

Nu har samme engelske politikreds nemlig offentliggjort endnu et opkald. Denne gang fra en mand, der ville have politiets hjælp til at få udpeget ingredienserne i en - åbenbart - højst utilfredsstillende burger fra McDonald’s.

LÆS OGSÅ: Afsløring: McDonalds ændrer datoer og bruger gamle råvarer

- Jeg er på McDonalds, og jeg spørger efter ingredienserne i det måltid, jeg er ved at spise, siger den utilfredse fast food-gæst.

En meget tålmodig betjent i den anden ende af røret får langt om længe forklaret manden, at der ikke er tale om et nødstilfælde.

-Er der ikke? Okey Dokey, svarer manden.

LÆS OGSÅ: Historie om skambidt piges bortvisning fra restaurant var fup

West Midlands Police fortæller til the Telegraph, at kontaktafdelingen får over 1500 opkald om dagen, og operatørerne skal tage sig af dem alle, én for én.

- Ud af de opkald er 10-20 procent ikke relevante for politiet, og omkring 50 procent drejer sig ikke om nødstilfælde, siger politiinspektør Jim Andronov til the Telegraph.

Hør optagelsen her:

 

 

Dagens Gossip