Mand prøver at vinde kone tilbage: Står i kø i 44 timer for at købe denne gave

Efter 20 års ægteskab er Darius Wlodarskis kone gået fra ham, fordi hun ikke synes, at den 41-årige engelske mand er nogen god ægtemand eller far for deres datter.

Darius var knust over bruddet. Og gode råd er dyre, når man står i den situation.

I onsdags valgte den ulykkelige mand at stille sig i kø på gaden foran en butik i Bristol i det sydvestlige England i forsøget på at købe en speciel gave til sine kone, Joanna, som ville få hende til at genoverveje deres ægteskab. Det skriver Metro.

Læs også: Jensen's Bøfhus i strid modvind: Over 26.000 boykotter restauranten

Butikken, han ventede og ventede udenfor var Apple Store i Bristol, og den specille gave var den nye iPhone 6). Darius, som er født i Polen, havde tidligere lovet sin Joanna, at han ville give hende den mobiltelefon.

Efter at have ventet i 44 timer stod den ulykkelige Darius fredag eftermiddag med telefonen i hånden sammen med glade Apple-fanatikere. I en video med et engelsk medie fortæller den nedtrykte Darius, at han godt er klar over, at en iPhones 6 nok ikke alene kan redde ægteskabet, men han håber, at gaven vil gøre Joanna glad og få hende til at se, hvordan han kan være.

- Den første iPhone jeg købte til min kone, blev hun så glad for. Nu ønsker hun sig én med en større skærm, så jeg har købt en større telefon, forklarer Darius og tilføjer:

Følg Dagens.dk på Facebook - klik her og vær med  

- Jeg vil gerne sige til hende: Måske en dag vil du indse, at jeg kan være god igen. 

Historien melder ikke noget om, hvorvidt gaven har rykket ved Joannas syn på Darius.

Se vidoeen, hvor Darius fortæller om hele situationen, her:

 

Dagens Gossip