Mand stukket ned til julefrokost: Gerningsmand fortsat på flugt

Det er fortsat ikke lykkedes politiet at anholde den mand, som sent torsdag aften dukkede op i et hjem i Brande og stak en 44-årig mand adskillige gange med kniv.

Politiet mener, at gerningspersonen er en 42-årig mand fra Herning. Han kører formentlig i en blå Opel Vectra stationcar med registreringsnummer BW38989.

- Vi har været ude på hans adresse, men har endnu ikke fået fat i ham, siger Jeppe James Olsen, vagtchef ved Midt- og Vestjyllands Politi.

Knivstikker på flugt: Meldte sig selv fra hospitalsseng i Kolding

Offeret var sammen med sin kæreste ved at rydde op efter en privat julefrokost på Ørbækvej i Brande, da gerningsmanden indfandt sig på adressen klokken 22.20 med en kniv.

Han henvendte sig omgående til den 44-årige mand, der bor i boligen, og efter noget mundhuggeri mellem de to udviklede tingene sig.

Offerets kæreste flygtede fra stedet, men kunne gennem terrassedøren se, hvad der foregik.

- Hun så, at gerningsmanden stak forurettede flere gange med kniven. Kærestens to døtre, begge i midten af 20'erne, fik skilt de to mænd, hvorefter gerningsmanden forsvandt fra stedet, skriver Midt- og Vestjyllands Politi i en pressemeddelelse om hændelsen.

Af hensyn til efterforskningen vil politiet ikke udtale sig om motivet til knivstikkeriet.

Politiet anser ikke gerningsmanden for at være farlig.

Offeret er fortsat indlagt på sygehuset i Herning. Hans tilstand er stabil.

/ritzau/

 

Dagens Gossip