Mand trampede onlinedate i hovedet: "Hun var fed og havde akne"

En mand fra Kina fik sig en kedelig overraskelse, da han skulle møde sin online date. Hun var nemlig ikke helt som hendes profilbillede, fortæller Mirror.

35-årige Huang Mao brugte eftersigende tusindvis af kroner på at flyve fem timer fra Harbin til Suzhou for at møde 32-årige Xiaojin Tuan på en lokal café. De havde før mødet skrevet utallige beskeder til hinanden.

Læs også: Min mand netdater og har aftalt at mødes med en kvinde - han ved ikke, det er mig

Da Mao kom ind på caféen blev han tosset, da han fik øje på Tuan. En pige, som han havde kaldt sin "gudinde" havde bedraget ham. Han slog hende derefter i ansigtet og trampede på hende, da hun lå på jorden.

- Jeg vidste præcis, hvordan hun så ud, for hendes billede var indgraveret på min nethinde. Da hun sad ved siden af mig, var jeg chokeret. Hun havde et federe ansigt og akne,- fortæller Mao.

Læs også: 145.000 mænd har stemt - denne type kvinde ville de bruge flest penge på

Personalet var hurtige til at stoppe slagsmålet, og Tuan kom en tur på hospitalet. De aftalte, at Tuan ikke ville anmelde Mao, og skiltes som venner.

Du kan se det fulde billede i galleriet herunder.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip